Rustfri smedeafdeling

Vores smede udfører jeres opgaver effektivt og i høj kvalitet.

Vores smedeafdeling har i flere år arbejdet med store og små svejseopgaver der bl.a. har givet os en erfaring til at hjælpe vores kunder med optimal fremstilling af deres emner. 

Vi arbejder særligt i rustfrit stål og aluminium, men kan godt være behjælpelige med mindre stål opgaver.

Da vi bl.a. fremstiller emner der er i fødevarekontakt, forstår vi os på den slutkvalitet der er nødvendig inden for branchen. 

Sammen med vores laser- og bukkeafdeling, samt øvrige samarbejdspartnere kan vi hjælpe jer med totalløsninger ift. smedearbejde af høj kvalitet.

Beyer A/S råder i dag over en moderne maskinpark indenfor laserskæring, og buk  af plader(kantpresse) samt svejseudstyr. Vi er derfor i stand til, at udfører kvalitets smedearbejde til netop jeres projekt - store, som små.

Vi bearbejder rustfri plader, aluminium- og stålplader i vores laserskærer og kantpresse. Svejsning udføres også i andre materialer end rustfri.

Vores tekniske afdeling står gerne til rådighed, hvis I har spørgsmål til det i ønsker produceret. Ligeledes står vores veluddannede og meget erfarne medarbejdere i produktionen klar til, at fremstille et produkt af høj præcision og kvalitet.​

Er du interesseret?

Kontakt os her hvis du vil høre mere

​Vores størrelse gør os meget fleksible og omstillingsparate. Det gør os i stand til, at have en kort leveringstid, hvad enten der er tale om enkeltstyks produktion eller en serieproduktion. Selvom leveringstiden er kort, går vi aldrig på kompromis
​med kvaliteten.​

Telefon

43 55 25 51

Adresse

Baldersbækvej 16-18

2635 Ishøj

Klik her for rutevejledning

Beyer A/S – CVR: 29688737

Har du spørgsmål til ydelserne?

Her kan du skrive dit spørgsmål i formularen til os.
​Du får en mail tilbage med svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​