Firmaprofil

​Beyer A/S er en virksomhed med speciale i laserskæring og buk samt rustfrit smedearbejde.

​Beyer A/S udfører diverse opgaver indenfor fremstilling af stål emner hvor især laserskæring, buk og svejs af plader er vores spidskompetencer. Virksomheden har eksisteret i mere end 25 år, og har derfor stor erfaring indenfor pladebearbejdning og smedearbejde.

Vi leverer og fremstiller opgaver til alle brancher men vores kunder er typisk indenfor fødevareindustrien, medicinalindustrien, bygge- og facade industrien, og flere produktions/montage virksomheder.

Vi bestræber os på at indgå i et langvarigt samarbejde med vores kunder. Derfor er vi en fleksibel virksomhed der forsøger at imødekomme kundens ønsker bedst muligt. Herudover forstår vi vigtigheden i en virksomheds produktionsplanlægning, samtidig med at vi hjælper smede/montører med diverse ad hoc opgaver.

Vores størrelse gør os meget fleksible og omstillingsparate. Det gør os i stand til, at have en kort leveringstid, hvad enten der er tale om enkeltstyks produktion eller en serieproduktion. Selvom leveringstiden er kort, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.​

Er du interesseret?

Kontakt os her hvis du vil høre mere

​Vores størrelse gør os meget fleksible og omstillingsparate. Det gør os i stand til, at have en kort leveringstid, hvad enten der er tale om enkeltstyks produktion eller en serieproduktion. Selvom leveringstiden er kort, går vi aldrig på kompromis
​med kvaliteten.​

Telefon

43 55 25 51

Adresse

Baldersbækvej 16-18

2635 Ishøj

Klik her for rutevejledning

Beyer A/S – CVR: 29688737

Har du spørgsmål til ydelserne?

Her kan du skrive dit spørgsmål i formularen til os.
​Du får en mail tilbage med svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​